Imaéjjel 2014

2014. szeptember 17., szerda

Ahogy már megszokhattátok, az ősz az imaéjjel ideje. Ezúttal október 10-én, péntek este imádkoznak együtt a Kárpát-medencei református ifjak.

„Bízunk benne, hogy az elmúlt egy év távlatában megtapasztalhattátok Isten jelenlétét az életetekben" – írják a szervezők, akik most ismét arra hívják és bátorítják a fiatalokat, hogy baráti közösségben tapasztalják meg az imádság erejét.

Az október 10-ére meghirdetett közös imaalkalomhoz a Kárpát-medencei Ifjúsági Egyeztető Fórum készített egy plakátot és egy forgatókönyvet, de utóbbit csupán sorvezetőnek szánják, az ifjúsági közösségek a saját igényeik szerint alakíthatják azt. A programmal kapcsolatban a szervezők csupán azt kérik, (saját időzónája szerint) éjfélkor minden résztvevő közösség egyszerre vigye Isten elé az kéréseit. 

Fontosnak tartják, hogy az együtt imádkozó csapatok tudjanak egymásról, ezért akik bekapcsolódnak az imaéjjelbe, ezen a linken jelezhetik részvételüket. Továbbá várják még imatémákat az ifjusag@refromatus.hu e-amil címre, amiket feltesznek a honlapra is.

reformatus.hu

Istent keresem

1Thessz 5,1–11

„...legyünk éberek és józanok!” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →