Újabb lehetőség a CEC Nagygyűlésén való részvételre

2013. március 04., hétfő

Minden nagyszabású nemzetközi rendezvényen elkél a szorgos segítség, nincs ez máshogy az Európai Egyházak Konferenciájának Nagygyűlése esetében sem, amelyet 2013. július 3-8. között rendeznek meg Budapesten. A lelkes önkéntesek ez idő alatt több módon is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a Magyarországra érkező több mint háromszáz európai egyházi képviselő összejövetele zökkenőmentes legyen.

Az önkéntesek, többek között, a delegáltakat fogadják majd érkezéskor a reptéren, illetve pályaudvarokon; segédkeznek a gyülekezeti látogatások lebonyolításában; összeállítják a regisztrációs csomagokat és a regisztrációnál is tevékenykednek a Nagygyűlés elején; ezen kívül általános készenlétben állnak, hogy a résztvevőket tájékoztatni és segíteni tudják.

A Nagygyűlésről további információ az alábbi honlapon található: http://assembly2013.ceceurope.org/

Fontos tudnivaló és jelentkezési feltétel a jó kommunikációs készség és a budapesti helyismeret mellett a kiváló angol nyelvtudás szóban és írásban. Akiben mindez megvan, 2013.  április 5-ig jelentkezhet rövid bemutatkozó/motivációs levelével a Nagygyűlés helyi koordinátoránál, Somosfalvi Orsolyánál.

Jelentkezéseket a cec.meot@gmail.comemail címre várjuk, illetve a +36-30/6538511-es telefonszámon is lehet érdeklődni az önkéntességről.

Forrás: MEÖT

Istent keresem

2Krón 1,1–17

„Azon az éjszakán megjelent Isten Salamonnak, és ezt mondta neki: Kérj valamit, én megadom neked!” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink