Megújítaná tagságát a PRÚSZ-ban?

2019. szeptember 10., kedd

Megalakulásának 15. évfordulója alkalmából a Protestáns Újságírók Szövetsége (PRÚSZ) tagdíjfizetési amnesztiát hirdetett: akik december 31-ig befizetik a 2019-es tagdíjat, azoknak elengedik a felhalmozódott tartozásukat.

„Az utóbbi években – bizonyára egyszerű feledékenységből vagy anyagi okokból – számos egykori tagtársunk maradt el akár több évi PRÚSZ-tagsági díj befizetésével. Az így felgyülemlett tagdíjhátralék sok kollégánk számára ma már a legjobb indulattal sem kezelhető" – indokolta a szolidaritási akció meghirdetését Nagy Katalin elnök.

Ezért a szervezet elnöksége szeptember 2-i ülésén úgy töntött, hogy azok, akik az idei évben jelzik visszajelentkezési szándékukat és befizetik az 5000 forintos éves tagdíjat, azok a felhalmozódott tagdíjtartozásuk kiegyenlítése nélkül is ismét a PRÚSZ teljes jogú tagjai lesznek. A december 31-ig befizetett tagdíjjal a jövő évi tagságukat is megválthatják.

A szövetség várja új tagok jelentkezését is, a jubileumi kedvezmény rájuk is vonatkozik. Az éves tagdíj mellett nekik a sajtóigazolvány árát is meg kell fizetniük. Részletek a PRÚSZ felhívásában.

A Protestáns Újságírók Szövetsége a református, evangélikus, baptista és metodista egyház támogatásával jött létre 15 évvel ezelőtt. Megalakulása óta Novotny Zoltán sportriporter volt az elnöke, aki idén áprilisban adta át a világi és egyházi médiumoknál dolgozó keresztyén újságírókat, médiamunkásokat tömörítő szervezet vezetését Nagy Katalin rádiós szakembernek.

reformatus.hu

Istent keresem

2Krón 26

„...istenfélelemre tanította, és amíg az Urat kereste, sikert adott neki az Isten” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →