Nyílt tanítási napok a Talentum Általános Iskolában

2011. november 20., vasárnap

Nyílt tanítási napokat rendeznek a Székesfehérvári Talentum Református Általános Iskolában A szülők megismerkedhetnek az iskola légkörével, szellemiségével.

Több éves hagyománya van a Székesfehérvári Talentum Református Általános Iskolában azoknak a rendezvényeknek, amelyekre az iskola vezetése és pedagógusai hívják, várják a leendő első osztályos tanulók szüleit, elsősorban ismerkedésre, hogy maguk tapasztalhassák meg az intézmény szellemiségét.

A november 22. és 30. között több napon át megrendezésre kerülő „Nyílt tanítási napok” során az iskola vezetősége, tanárai lehetőséget kínálnak a szülők számára, hogy megismerkedjenek a tanárokkal és miként foglalkoznak a gyermekekkel. Egyben lehetőség nyílik arra is, hogy a szülők találkozzanak – talán éppen első alkalommal – a protestáns, református iskola légkörével, szellemiségével, megérezzék annak hangulatát és „első kézből” szerezzenek benyomást.

Az idei tanévben az iskola vezetősége a figyelmet a Talentum iskola negyedik osztályára, pontosabban annak tanítóira szeretné irányítani, hiszen a következő esztendő szeptemberétől, az új tanévben már ők (Szabóné Veres Hajnalka és dr. Harangozó Ildikó) foglalkoznak az első osztályos diákokkal.

A nyílt tanítási alkalmak napjaiban az órarend szerinti nyitó áhítatot és az azt követő első két tanórát látogathatják meg az érdeklődő szülők. Ezt követőn a „Suliváró foglalkozásokat” a jövő év februárjában hirdeti meg a Talentum általános iskola, amelyekre kifejezetten a leendő elsősöket és szüleiket várják. Az eljövendő alkalmakon a gyermekeket úgynevezett ismerkedős foglalkozásokra várják, rendszeres programsorozat keretében.

A Nyílt tanítási napok időbeosztása

Istent keresem

Lk 8,40–56

„Amikor Jézus ezt meghallotta, így szólt az apához: Ne félj, csak higgy, és meggyógyul.” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink