Pályázat édesanyáknak

2010. július 05., hétfő

altAz anyacska.hu keresztyén édesanyáknak készült, akik boldog, istenfélő gyermekeket szeretnének nevelni. A honlap most pályázatot hirdet és bizonyságtételeket vár három témában.

 

altAz anyacska.hu keresztyén édesanyáknak készült, akik boldog, istenfélő gyermekeket szeretnének nevelni. A honlap most pályázatot hirdet és bizonyságtételeket vár három témában, maximum két A4-es oldal terjedelemben. A díjakat mindhárom témában külön osztják ki. Beérkezési határidő 20010. július 31.

1. I. díj: 10000 Ft pénzjutalom és egy könyv
2. II. díj: 5000 Ft pénzjutalom és egy könyv
3. III. díj: Könyvjutalom.


Valamennyi írást megjelentetik a honlapon, amely megfelel az alább felsorolt szempontoknak:

1. Pályázat: Olyan édesanyák beszámolóit várjuk, akiknek legalább három gyermekük van. A legkisebb 8 éves koráig otthon maradtak, vagy otthon végeztek kereső tevékenységet. A pályázatnak tartalmaznia kell azt, hogy milyen szempontok vezették a házaspárt a gyermekvállalásban, hogyan tudták megoldani a család ellátását lecsökkent jövedelemből. Kérem, hogy tüntessék fel a nevüket, lakcímüket, és azt, hogy milyen név alatt szerepelhetnek a honlapon. A pályázatokat a palyazat@anyacska.hu és az agostonneani@gmail.com címekre várjuk.

2. Pályázat: Olyan édesanyák beszámolóit várjuk, akiknek valamilyen szoptatási problémájuk volt, de sikerült megoldani. Kérem, hogy tüntessék fel a nevüket, lakcímüket, és azt, hogy milyen név alatt szerepelhetnek a honlapon. A pályázatokat a palyazat@anyacska.hu és az agostonneani@gmail.com címekre várjuk.

3. Pályázat: Olyan házaspárok beszámolóit várjuk, akiknek komoly válság jelentkezett a kapcsolatukban, de mégsem váltak el, és ma boldogan élnek együtt. Kérjük részletezni, hogy milyen szempontok miatt maradtak együtt a nehézségek ellenére is, és hogy Isten hogyan adott erőt a folytatáshoz. Kérem, hogy tüntessék fel a nevüket, lakcímüket, és azt, hogy milyen név alatt szerepelhetnek a honlapon. A pályázatokat a palyazat@anyacska.hu és az agostonneani@gmail.com címekre várjuk.

Bővebb információ: www.anyacska.hu

Istent keresem

5Móz 11

„Vigyázzatok, hogy... el ne forduljatok tőlem: ne tiszteljetek más isteneket...” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →