"Nem lehet a testet a lélektől elválasztani" – Bagdy Emőke rádió interjúja

2010. április 16., péntek

altA kötődés, a (pár)kapcsolatok, a házasság, a család fontosságáról, a szingli jelenségről, az elköteleződés hiányáról beszélt Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus az Info Rádió Aréna című műsorában.

altA kötődés, a (pár)kapcsolatok, a házasság, a család fontosságáról, a szingli jelenségről, az elköteleződés hiányáról és még sok minden másról beszélt Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) tanszékvezetője az Info Rádió Aréna című műsorában. A beszélgetés első része ide kattintva, a második része pedig ide kattintva tölthető le.

 

A házasság fontosságára, nem mellesleg Isten előtt való megáldására, továbbá a házassági eskü kiemelkedő szerepére is felhívja a figyelmet Bagdy Emőke az Info Rádióban. Kritikát kap a jelenlegi világ vágy- illetve tárgyhajszolása is, valamint szó esik a nemi szerepek átalakulásáról, felborulásáról is. Bagdy Emőke pszichológus a kommunikációs problémák megoldásának fontosságára is felhívja a hallgatók figyelmét.

Az interjúban megemlítésre került a Psychogalaxy, az ország legnagyobb pszichológiai internetes kutatása. A honlapon anonim módon tölthet ki a felhasználó kérdőíveket, különböző interaktív teszteket, amiket a rendszer rögtön értékel, elemez. A kutatás mögött a Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság és a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézete áll.

Az interjút április 11-én sugározta az Info Rádió.

Hegedűs Márk 

 

 

Istent keresem

Jel 19,11–21

„…ő tapossa majd a mindenható Isten búsult haragjának borsajtóját” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →