Tűzifa a nagy hidegben

2018. március 03., szombat

A Magyar Református Szeretetszolgálat ismét támogatást nyújtott 110 családnak a Tűzifa programján keresztül, összesen csaknem 4 millió forint értékben.

A leghidegebb napokon is ad át támogatásokat a Magyar Református Szeretetszolgálat, így segítve a nehéz helyzetben élőket. Egy családnak általában egy köbméter, hasogatott, kalodás tűzifát visz ajándékba a szervezet. A támogatottak köre a szeretetszolgálat mindennapi szolgálata során segített rászorulókból, valamint a szervezethez érkező kérések alapján leginkább rászorulókból tevődik össze.

Juhász Márton a Magyar Református Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója a program kapcsán úgy fogalmazott: „feladatunknak érezzük, hogy lehetőségeinkhez mérten támogassuk az elesetteket, akár élelmiszerrel, folyamatos mentori segítséggel vagy tűzifával".

A Tűzifa program támogatható online adományozással a www.jobbadni.hu/adomanyozas oldalon keresztül, átutalással a 10702019-85008898-51100005-ös számlaszámra vagy a 1358-as adományvonal tárcsázásával (hívásonként 250 forinttal).

jobbadni.hu

Istent keresem

2Krón 1,18–2,17

„Áldott legyen az Úr...” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →