Vége a Csillagpontnak

2011. július 21., csütörtök

Esős istentisztelettel fejeződött be szombat délben az idei Csillagpont. A mindennapos esőzések ellenére is több mint háromezer fiatal református látogatott el idén Tatára. Az eseményekről szövegben, képben és filmeken is tudósítottunk a Csillagpont hivatalos honlapján.

135 program egészen széles kínálatot nyújt: délelőttönként előadások hangzottak el a Csillagpont fő témájáról, az Érintésekről, az előadó Bagdy Emőke pszichológus volt, a Károli Gáspár Református Egyetem tanszékvezetője. Délutántól a koncertek kínáltak szórakozást, fellépett a Non Stop, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Bolyki Brothers, a Csík Zenekar és még sokan mások. Kerekasztal-beszélgetések, dicsőítő sátor, sportprogramok, egyházkerületi helyszínek, ökosátor egyaránt várta a fesztiválozókat. Az olimpiai edzőtábor területén minden nap órákon keresztül esett az eső, emiatt a nagyszínpadra tervezett programokat fedett helyszínre költöztették. A nyitó istentiszteleten kezdett el zuhogni, a felhők a szombati záró istentiszteletre is visszatértek. Sok táborozónak beázott a sátra, de ez sem szegte kedvüket. Őket az épületekben matracokon szállásolták el.

A Csillagpont hivatalos honlapján utólag is követhetőek az események. A híradás gerincét egy folyamatos közvetítési folyam adja, amiből elérhetőek rövid szöveges bejelentkezések, hosszabb cikkek (interjúk, tudósítások, riportok egyaránt), de emellett képekben és mozgóképben is beszámoltunk az öt napos rendezvényről.

 

Istent keresem

2Krón 1,1–17

„Azon az éjszakán megjelent Isten Salamonnak, és ezt mondta neki: Kérj valamit, én megadom neked!” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink