Megjelent az Igazság és Élet legújabb száma

2019. szeptember 24., címkék: igazság és élet

Megjelent az Igazság és Élet 2019/4 száma, amely október, november, december hónapokra, Szentháromságot követő 16. vasárnaptól óévig tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, gyermek-istentiszteletekhez – ez utóbbinál online formátumban bővebben is –, adventi ifjúsági bibliaórához.

Megjelent az Igazság és Élet 2016. évi harmadik száma

2016. július 04., címkék: igazság és élet, lapajánló

A folyóirat mostani száma július-augusztus-szeptember hónapokra tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz.

Megjelent az Igazság és Élet idei első száma

2016. január 04., címkék: lapajánló, igazság és élet

Megjelent az Igazság és Élet 2016/1 száma, amely január, február és március hónapokra (újévtől húsvét 2. napjával bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz.

Megjelent az Igazság és Élet

2015. október 03., címkék: lapajánló, igazság és élet

A 2015/4-es szám október-november-december hónapokra (Szentháromság u. 18. vasárnaptól kezdődően Óévvel bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz.

Megjelent az Igazság és Élet idei harmadik száma

2015. június 22., címkék: igazság és élet, lapajánló

Megjelent az Igazság és Élet 2015/3 száma, amely július-augusztus-szeptember hónapokra (Szentháromság u. 5. vasárnaptól kezdődően Szentháromság u. 17. vasárnapjával bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz.

Megjelent az Igazság és Élet új száma

2015. március 27., címkék: igazság és élet

Megjelent az Igazság és Élet 2015/2 száma április-május-június hónapokra.

Megjelent az Igazság és Élet 2015. évi első száma

2014. december 29., címkék: lapajánló, igazság és élet

Megjelent az Igazság és Élet 2015/1. száma, amely január, február és március hónapokra (Újévvel kezdődően Böjt 6. vasárnapjával bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz.

Megjelent az Igazság és Élet

2014. június 24., címkék: igazság és élet, lapajánló

Megjelent az Igazság és Élet 2014/3. száma, amely július, augusztus és szeptember hónapokra (a Szentháromság utáni 3. vasárnappal kezdődően a 15. vasárnapig bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz.

Megjelent az Igazság és Élet idei második száma

2014. április 01., címkék: igazság és élet, lapajánló

Megjelent az Igazság és Élet 2014/2. száma, amely április-május-június hónapokra (Böjt 5. vasárnapjával kezdődően Szentháromság utáni 2. vasárnapig) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, illetve ifjúsági bibliaórákhoz ad gazdag segédanyagot.

Megjelent az Igazság és Élet

2013. december 23., címkék: lapszemle, igazság és élet

A jövő évi első szám újévtől böjt negyedik vasárnapjáig tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat és egyébb hasznos lelkipásztori segédanyagot.

Megjelent az Igazság és Élet 2013/2. száma

2013. április 09., címkék: egyházi sajtó, igazság és élet

A kötet április, május és június hónapokra (Húsvét utáni vasárnaptól a Szentháromság ünnepe utáni 5. vasárnapig) tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, illetve gyermek nyári táborokhoz, pünkösdi ifjúsági istentisztelethez ad gazdag segédanyagot.

Megjelent az Igazság és Élet legújabb száma

2011. december 20., címkék: egyházi sajtó, igazság és élet, 2012

Az Igazság és Élet 2012/1. száma, január-február-március hónapokra (Újévtől kezdve Böjt 5., Judika vasárnapjával bezárólag) tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat vasárnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, ifjúsági bibliaórákhoz.

Igazság és Élet - ajánló

2011. szeptember 23., címkék: igazság és élet, lapszemle

Megjelent az Igazság és Élet 2011/4. száma, amely többek között október-november-december hónapokra tartalmaz igetanulmányokat, segítséget nyújt az adventi-szentestei ifjúsági istentisztelethez és gyermek-istentiszteletekhez a Tízparancsolat témájában.

Megjelent az Igazság és Élet 2011/3. száma

2011. július 06., címkék: 2011, igazság és élet, folyóirat

A lap a nyári hónapokra tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat a vasárnapi és ünnepi igehirdetésekhez, valamint segítséget nyújt a kazuális szolgálatokhoz, illetve a tanévnyitó istentisztelethez, ifjúsági bibliaórához ad gazdag segédanyagot.  

Igehirdetési vázlatok a a Református Továbbképző Intézet honlapján

2011. február 09., címkék: bibliaolvasó kalauz, igazság és élet, református továbbképző intézet

A Bibliaolvasó kalauz napi igeszakaszaihoz exegetikai előkészítések és igehirdetés vázlatok olvashatók a Református Továbbképző Intézet honlapján az „Igazság és Élet” folyóirat előfizetői számára.

Megjelent az Igazság és Élet legújabb száma

2010. december 20., címkék: igazság és élet, egyházi sajtó, Hírek

Az Igazság és Élet január-február-március hónapokra tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat vasárnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt az újévi, böjti ifjúsági bibliaórákhoz, tematikus hittanórákhoz.

Megjelent az Igazság és Élet legújabb száma

2010. szeptember 27., címkék: egyházi sajtó, igazság és élet, Hírek

Megjelent az Igazság és Élet 2010/4. száma, amely októbertől decemberig tartalmaz igetanulmányokat és prédikációvázlatokat.

Megjelent az Igazság és Élet legújabb száma

2010. június 22., címkék: istentisztelet, igazság és élet, Hírek

A kiadvány július-augusztus-szeptember hónapokra tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat vasárnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt kazuális szolgálatokhoz, nyári ifjúsági munkához és a tanévnyitó  istentisztelethez.

Igazság és Élet

2010. március 19., címkék: igazság és élet, Hírek

Megjelent az Igazság és Élet 2010/2. száma, amely április–május–június hónapokra tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat vasárnapi és ünnepnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt kazuális szolgálatokhoz, gyermek- illetve ifjúsági nyári táborozáshoz.

Megjelent az Igazság és Élet legújabb száma

2010. január 07., címkék: igazság és élet, negyedévi lap, Hírek

Megjelent az Igazság és Élet 2010/1. száma, amely január-február-március hónapokra, Karácsony utáni második vasárnaptól Virágvasárnapig tartalmaz igetanulmányokat, prédikációvázlatokat vasárnapi és ünnepnapi igehirdetésekhez, továbbá segítséget nyújt szolgálatokhoz és az ifjúsági munkához.

Istent keresem

Jel 20,1–6

„…vele fognak uralkodni ezer esztendeig” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →