Mobilflotta: hamarosan lezárul az átszervezés

2018. október 09., címkék: mobilflotta

A végéhez közeledik a református mobilflotta átszerzési folyamata. November 15-ig lehet megújítani a flottatagok korábbi szerződését, de nem érdemes addig várni. Ha Önök még nem kerültek át az új flottába, jelezzék azt az Egyházi Ügyfélszolgálati Központnak!

Még zajlik az átállás az új mobilflottás szerződésekre

2018. augusztus 31., címkék: mobilflotta

Szeptember végéig meghosszabbították az új egyházi mobilflotta-csomagba történő átmozgatás határidejét – tájékoztatott az Egyházi Ügyfélszolgálati Központ. Azok az ügyfelek, akiknek még nem újították meg a szerződésüket, továbbra is a korábban megszokott díjszabás mellett használhatják a református mobilflotta szolgáltatásait.

Megéri váltani, olcsóbban telefonálhatunk a református flottával

2018. június 01., címkék: mobilflotta, flotta

A korábbinál jóval előnyösebb feltételeket biztosít az új református mobilflotta-szerződés az előfizetőknek. Nemcsak egyházi munkatársak, hanem református gyülekezetben szolgálók, presbiterek is csatlakozhatnak, akár egész családjukkal. A korábbi szerződések 2018. augusztus 31-én lejárnak, és a régi tarifacsomagok megszűnnek. A váltásban és az ügyintézésben saját telefonos ügyfélszolgálat segít.

Előnyösebb lett a református mobilflotta

2018. március 07., címkék: mobilflotta

Egyházi Ügyfélszolgálati Központ, azaz call-center jön létre a református mobilflotta ügyfeleinek ügyintézését segítendő, csökkentek a percdíjak, nőnek a mobilinternet-kapacitások, és a megvásárolható telefonok köre is bővül. Ezek fényében kijelenthető, eredményes tárgyaláson van túl a Magyarországi Református Egyház. A több mint tízezer református flottatagot az ügyfélszolgálati központ munkatársai keresik majd föl a következő hónapokban, hogy új szerződést kössenek velük.

Istent keresem

2Tim 2,1–13

„...fiam, erősödjél meg a kegyelemben...” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →