Ez történt a Zsinat csütörtöki napján

2016. november 17., címkék: xiv. zsinati ciklus 6. ülésszak, percről percre

Diakóniai, pedagógiai és lelkészi díjakat adtak át, döntöttek a jövő évi Csillagpont helyszínéről és időpontjáról, tisztségviselőket választottak a Zsinat őszi ülésszakának második napján. Olvassák el részletes tudósításunkat!

Ez történt a Zsinat szerdai napján

2016. november 16., címkék: percről percre, xiv. zsinati ciklus 6. ülésszak

A Második Helvét Hitvallás új fordítása, valamint számos törvénymódosító javaslat szerepelt a Zsinat mai ülésének napirendjén. Olvassák vissza az eseményeket percről percre!

Ez történt a Zsinat negyedik ülésén

2016. május 11., címkék: xiv. zsinati ciklus 4. ülésszak, percről percre

Köszöntötték a 175 éves budapesti Skót Missziót, beszámoltak az Ifjúsági Iroda munkájáról, délután pedig törvényalkotó munkával telt a XIV. zsinati ciklus 4. ülésszaka.

Ez történt a Zsinat csütörtöki ülésén

2015. november 19., címkék: csütörtök, percről percre, xiv. zsinati ciklus 3. ülésszak

Díjátadók, a református börtönmisszió és börtönlelkészi szolgálat köszöntése, jogszabálymódosítások, hittanoktatás, múltfeltárás voltak a november 19-i zsinati ülés fő témái. Az eseményekről percről percre beszámoltunk.

Ez történt a Zsinat szerdai ülésén

2015. november 18., címkék: xiv. zsinati ciklus 3. ülésszak, percről percre, szerda

Megválasztották a zsinati tanácsost, budapesti cigány szakkollégium létrehozásáról, egységes díjlevél-minta, egyházfőhatósági igazolások, közegyházi intézmények felügyelőbizottságainak megszüntetéséről is döntöttek a Zsinat november 18-i ülésén. Események percről percre.

Istent keresem

1Krón 28

„...ismerd meg atyád Istenét, és szolgálj neki teljes szívvel és készséges lélekkel, mert megvizsgál az Úr minden szívet, és megismer minden szándékot és indulatot.” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink