Segítség a bántalmazott családoknak

2013. augusztus 28., címkék: bántalmazott családok, tábor, tahitótfalu, szeretetszolgálat (mrsz)

Bántalmazott családokat táboroztatott egy hétig a Magyar Református Szeretetszolgálat. Az augusztusi program érdekessége, hogy a gyermekek szüleikkel együtt érkeztek a táborba, és a felfrissülést, a trauma feldolgozását segítő nyaralással olyan családokat ajándékoztak meg, melyek egyébként nem engedhetnék meg maguknak az egyhetes kikapcsolódást.

Megszentelt hely Tahiban

2013. július 31., címkék: reformátusok lapja, fónagy miklós, riport, tahitótfalu

Néhány hete, a dunai árvíz idején többször is szerepelt a híradásokban Tahitótfalu. A nyár azonban más miatt is aktuálissá teszi a Duna által kettészelt falut. A Budapesttől alig több mint harminc kilométerre, a jobb parton fekvő Tahi településrész immár hatvanöt éve református lelkészüdülőjéről is ismert.

A meg nem érdemelt ajándék

2011. szeptember 06., címkék: presbiteri szövetség, presbiteri konferencia, tahitótfalu

 Tizenkettedik alkalommal tartotta meg országos konferenciáját szeptember 1. és 3. között Tahiban a Magyar Református Presbiteri Szövetség. Az őszi presbiterválasztás jegyében megrendezett esemény résztvevői a presbiteri szolgálat lehetőségeivel kapcsolatos kérdésekre keresték a válaszokat az előadásokon.

Hitmélyítő hét Tahiban

2011. április 28., címkék: vakmisszió, tahitótfalu

Ki a mi Istenünk? címmel hitmélyítő hétre hívogat a Magyarországi Református Egyház Vakmissziója. A programot Tahiban tartják június 14-e és 19-e között.

Segítség a fagyban – tahitótfalui segítség

2009. december 19., címkék: Gyülekezeti hírek, szeretetszolgálat, tahitótfalu

A Tahitótfalui Önkormányzat és a Magyar Református Szeretetszolgálat Készenléti Csoportja közösen nyújt segítséget a település rászorulóinak.

Istent keresem

Lk 1,39–56

„Boldog, aki elhitte, hogy beteljesedik mindaz, amit az Úr mondott neki.” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →