„Isten nem mondott le az északkeleti régióról”

2011. július 08., címkék: tokaj, találkozó

Áhítatok, koncertek, kerekasztal-beszélgetések, kórustalálkozó és sok színes program várta Tokajban az Északkeleti Református Találkozó (ÉRT) mintegy kétezer résztvevőjét, akik között voltak felvidéki, kárpátaljai, partiumi és anyaországi reformátusok is.

Északkeleti Református Találkozó lesz Tokajban

2011. június 28., címkék: királyhágómelléki egyházkerület, tokaj, találkozó, szlovákiai reformátusok (szrke), kárpátaljai reformátusok (kre)

Koncertekkel, kerekasztal-beszélgetésekkel, író-olvasó találkozóval, evangelizációval, kórustalálkozóval és a régióban található egyházmegyék bemutatkozásával várják a vendégeket július 1-3. között Rozsnyótól Kárpátalján és a Partium északi részén keresztül a Miskolctól keletre eső területekről az Északkeleti Református Találkozóra.

Kisvárosi zsidó napok Tokajban és környékén

2009. október 11., címkék: zsidó, tokaj, Ökumené, ökumené

Kisvárosi zsidó napokat tartanak Tokajban és környékén október 23. és 25. között, a háromnapos rendezvény a zsidó vallás, kultúra, gasztronómia és életmód szinte valamennyi területét felölelni: előadások, koncertek, irodalmi, valamint gasztronómiai programok várják az érdeklődőket.

Istent keresem

Jel 19,11–21

„…ő tapossa majd a mindenható Isten búsult haragjának borsajtóját” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →