Tanítót keres Budapest egyik legcsaládiasabb református általános iskolája

Keresztyén értékek iránt elkötelezett, teljes állású tanítót és részállású matematika tanárt keres augusztusi belépéssel a Karácsony Sándor Rózsatéri Református Általános Iskola és Óvoda. Jelentkezni 2022. 08. 23-ig a ksrefisk3@gmail.com email címre elküldött motivációs levéllel és önéletrajzzal lehet.

Bérezés a pedagógus előmeneteli rendszer szerint történik. Albérleti hozzájárulást megegyezés szerint fizet az intézmény.

Jelentkezni 2022. 08. 23-ig a ksrefisk3@gmail.com e-mailcímre elküldött motivációs levéllel és önéletrajzzal lehet. Az iskola kéri, hogy a végzettséget igazoló dokumentumok másolatát is csatolják a jelentkezők.

Az iskola a keresztyén értékekre támaszkodva tanulói felzárkóztatása és tehetséggondozása mellett is elkötelezett. Célja, hogy a kikerülő diákokat a tehetségüknek, képességeiknek megfelelő középiskolába vegyék fel. Családias, egymásra maximálisan támaszkodó, egymást kiegészítő közösségükbe keresik új, akár kezdő, de akár az idősebb korosztályhoz tartozó alkotni és együttműködve nevelni, tanítani vágyó munkatársát az intézmény.