Vízcsőhálózat-szerelőt, mosodai munkatársat, konyhai kisegítőt és általános karbantartót keres a Bethesda Gyermekkórház

bethesda kereszt

Vízcsőhálózat-szerelő munkatársat keres a Bethesda Gyermekkórház azonnali kezdéssel. Meglévő ivóvíz- és szennyvízhálózat karbantartása vagy új hálózat kiépítése mellett feladata a hőszivattyúk üzemeltetése is. Szakképzett jelentkezőket várnak.

Mosodai munkatársat keres a Bethesda Gyermekkórház. Teljes állásban, heti 40 órás munkarenddel a kórházi textíliák mosására, vasalására, szortírozására.

Konyhai kisegítő munkatársat keres a Bethesda Gyermekkórház élelmezési részlege azonnali kezdéssel, teljes állásban. Munkaidő hétfőtől vasárnapig változó munkarendben. Fő feladatok az előkészítés, segédkezés a főzésben, teakészítés, fehér mosogatás.

Általános karbantartó munkatársat keres teljes állásban a Bethesda Gyermekkórház, heti 40 órás munkarenddel. Megbízható csapattagot várnak, aki az épületeik állagmegóvásának feladatait ellátja, elektromos és gépészeti meghibásodások kezelésében, nyílászárók javításában jártas, nem idegenkedik a dokumentációtól és kész a karbantartási ütemterv alapján dolgozni.

A jelentkezéseket a hr@bethesda.hu e-mail-címre várják.

További információk a Bethesda Gyermekkórház oldalán találhatók.