A református félóra augusztus 25-i ajánlója

Dátum
2021. augusztus 25., 13:30 –
2021. augusztus 25.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
  • Adásunkban a Magyar Kékkereszt Egyesület és Református Iszákosmentő Misszió dömösi gyógyító otthonába látogatunk, ahol Berényi József önkéntes segítővel, és Némethné Balogh Katalinnal, a Misszió vezetőjével beszélgetünk betegségről, hitről és a szabadulás útjáról.

  • Visszakapja egykori, államosított, majd magántulajdonba adott épületét a Mádi Református Egyházközség. Az ingatlanban hamarosan kávéház és pékség nyílhat, amellyel segítik a lakók helyben maradását. A mádi gyülekezetben az utóbbi években jelentős fejlesztések indultak, mindezekért a helyiek ünnepi istentiszteleten adtak hálát.

  • Műsorunk végén Kamarás-Horváthy Petra, a Dunántúli Református Egyházkerület Püspöki Hivatalának pályázati referensének gondolatait hallják.

Várja Önöket augusztus 25-én, szerdán délután fél kettőkor a szerkesztő Fekete Zsuzsa és a műsorvezető Somorjai-Bencze Zsófia. Műsorunk telefonszáma: 06-30-789-00-66. E-mailt is írhatnak nekünk a radio@reformatus.hu címre. A műsort az adás után a mediaklikk.hu oldalon lehet meghallgatni.