A református félóra július 14-i ajánlója

Dátum
2021. július 14., 13:30 –
2021. július 14.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
  • Adásunkban a kárpátaljai Dercenbe látogatunk, egy fogorvosi rendelőbe, ahol Dr. Dénes-Zsukovszky Anna fogorvossal beszélgetünk fúrókról, félelemről és a zongorába rejtett imákról.
  • Isten mindenkinek adott karizmát és konkrét feladatot saját gyülekezetében, vallja Czibere Károly, a Magyar Református Szeretetszolgálat kuratóriumának új elnöke. A vezetőt diakóniai hitvallásáról és a református szeretetszolgálat helyzetéről kérdeztük.
  • Hivatalosan is vízre szállt a Bárka. A Magyarországi Református Egyház legnagyobb esélyteremtési programjában, a Bárka Táborban évente csaknem 1500 gyerek nyaralhat ingyenesen a Balaton partján. Múlt héten ellátogattunk a megnyitóra, amelyen Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter és Balog Zoltán református püspök is labdázott egyet a gyerekekkel.
  • Adásunk végén Cseri Kálmán, egykori pasaréti lelkipásztor gondolatait hallhatják.

A Kossuth Rádió hullámhosszán július 14-én, szerdán délután fél kettőkor várja Önöket a szerkesztő, Fekete Zsuzsa és a műsorvezető, Somojai-Bencze Zsófia. Műsorunk telefonszáma: 06-30-789-00-66. E-mailt is írhatnak nekünk a radio@reformatus.hu címre. A műsort az adás után a mediaklikk.hu oldalon lehet meghallgatni.