A református félóra július 21-i ajánlója

Dátum
2021. július 21., 13:30 –
2021. július 21.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom

- A Balaton északi partján, a tótól néhány kilométerre aranyló búzamezők és zöldellő szőlőskertek között bújik meg a felsőörsi gyülekezet temploma. A lelkésznővel és a gyülekezet gondnokával az elődöktől kapott örökségről, kitartásról és a női lelkipásztorság kihívásairól beszélgetünk.

- „A konfirmáció hitünk megerősítése a Szentlélek által” – biztosan sokan emlékeznek még a kátéoktatáson tanult kulcsmondatra. A borsod megyei Imolán harminc, negyven és ötven évvel ezelőtt konfirmáltak találkoztak és tettek újra bizonyságot hitükről.

- Gyalogtúrára indultak a kárpátaljai református fiatalok. A cél egy hegyi kis falu, Kuklya, ahol a tinédzserek református lelkipásztor vezetésével az önismeretről beszélgettek.

- Adásunk végén Figeczki Lili református lelkipásztor igei gondolatait hallhatják Rajkai Zoltán színművész tolmácsolásában.

A Kossuth Rádió hullámhosszán július 21-én, szerdán délután fél kettőkor várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető Fekete Zsuzsa. Műsorunk telefonszáma: 06-30-789-00-66. E-mailt is írhatnak nekünk a radio@reformatus.hu címre. A műsort az adás után a mediaklikk.hu oldalon lehet meghallgatni.