A református félóra március 10-i ajánlója

Dátum
2021. március 10., 13:30 –
2021. március 10.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
  • A keresztyénséget bemutató tematikus videókurzust indított három református lelkész INTRO címmel. A hétrészes sorozaton keresztül a bibliai narratívával ismerkedhetnek meg az érdeklődők . A kurzus azoknak szól, akik készek elgondolkodni azon, hogyan értelmezhetjük életünket és jelenünket a Biblia fényében.
  • Vajon hogyan telnek a mindennapok akkor, ha a feleség, az anya a lelkipásztor? Szerelemről, szolgálatról és gyermekvállalásról mesél a Győri-Daniné Tóth Anett református lelkipásztor.
  • Már tesztelik a Magyar Bibliatársulat Alapítvány online ifjúsági bibliáját. A szövegek mellett a fiatalok számára is érthető igemagyarázatokat és jegyzeteket tartalmaz majd, hiszen folyamatos igény, hogyan érjék el a fiatalokat.
  • Victor János református lelkipásztor, a Dunamelléki Református Egyházkerület egykori püspökhelyettese böjti igei gondolatai

A Kossuth Rádió hullámhosszán március 10-én, szerdán délután fél 2-kor várja önöket a szerkesztő-műsorvezető Fekete Zsuzsa. Műsorunk telefonszáma: 0630-789-00-66. E-mailt is írhatnak nekünk a radio@reformatus.hu címre.

Áldás, békesség.