A református félóra április 28-i ajánlója

Dátum
2020. április 29. –
2020. április 29.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
  • A koronavírus-járvány az hétköznapjainkat és ünnepeinket is teljesen átírta. A rendhagyó húsvét után most vasárnap egy különös Anyák Napja következik. Műsorunkban Szabolcsiné Tóth Teodóra, Surányi Réti Katalin és Beidek Adrienn leendő és gyakorló édesanyák mesélnek arról, hogy mit is jelent pontosan az, hogy az anyaság a legcsodálatosabb hivatás.
  • Nincsenek könnyű helyzetben a végzős diákok idén. A fertőzésveszély miatt csak az írásbeli érettségiket tartják meg, amikre otthon, digitális munkarendben kell készülniük a fiataloknak. Elmaradnak a szerenádok és a ballagások is. Összeállításunkban a miskolci Lévay József Református Gimnáziumból Domahidi Hanna és Veres János Teodor és osztályfőnökük Szűcsné Bottka Krisztina mesél arról, hogyan élik meg a szokatlan búcsúzást.
  • Sokan hordoznak olyan lelki sebeket, amelyeket a szülők okoztak azzal, hogy nem örömmel várták őket, nem dicsérték, nem biztatták eleget vagy esetleg bántalmazták őket. Istennél azonban ezekre a sebekre is van gyógyulás. Műsorunk végén Kálmánchey Márta pszichológus gondolatait hallják Petri Nóra tolmácsolásában!

Műsorunk telefonszáma: 0630-789-00-66. E-mail címünk: radio@reformatus.hu.

Tartsanak velünk április 28-án, szerdán délután fél kettőtől a Kossuth Rádió hullámhosszán.