A református félóra december 16-i ajánlója

Dátum
2020. december 16., 13:30 –
2020. december 16.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
  • Télen sem engedi el a Bárka-táboros gyerekek kezét a Magyarországi Református Egyház. A nehézsorsú gyerekek táborozását most pénzadományokkal is lehet segíteni. A Bárka Tábor szervezői adventi adománygyűjtést indítottak, hogy jövő nyáron még több iskolás eljuthasson a táborokba. A gyűjtéshez bárki csatlakozhat, a felajánlásokat a www.barkatabor.hu/tamogass oldalon tehetik meg.
  • Bár az utcák és a munkahelyek többnyire karácsonyra kiürülnek, de a kórtermek sajnos nem. Sokan fognak nem csak magányosan, de betegen ünnepelni a kórtermekben. Erre gondolva egy akciót indítottak a beregszászi reformátusok, melynek fókuszában a városban található Járási Központi Kórházban fekvő betegek meglátogatása áll, a kórházmisszió segítségével. A C-vitamin-Akciónak keresztelt felhívásról elsőként a Beregszászi Református Egyházközség képviselőivel beszélgetünk.
  • Életének 72. évében hazahívta az Úr Nagy Pétert, a Budapest-Budafoki Református Egyházközség nyugalmazott lelkipásztorát. Egy korábbi archív interjúval emlékezünk rá.
  • Műsorunk végén Bella Violetta a Győrszemerei Református gyülekezet lelkipásztorának gondolatait hallják Petri Nóra tolmácsolásában.

A számunk: 06-30-789-00-66. Levelet is írhatnak a radio@reformatus.hu e-mail címre. Azaz adásunkat újra meghallgathatják a mediaklikk.hu oldalon.

A szerkesztő-műsorvezető: Fekete Zsuzsát. Áldás, békesség!