A református félóra október 7-i ajánlója

Dátum
2020. október 7., 13:30 –
2020. október 7.
Helyszín
Országszerte
+ Naptárhoz adom
  • Elkezdődött a tisztújítás a református egyházban: egyházmegyéinkben, egyházkerületeinkben és zsinati szinten is új elöljárókra lehet szavazni. Adásunkban Pásztor Dániel a Tiszáninneni Református Egyházkerület egyik püspökjelöltje mutatkozik be.
  • Az egyház tanítása sokszor fegyelmet, türelmet, önmegtartóztatást kíván egy olyan korban, amikor a többség csak kellemes, könnyed életet akar. Vladár Gábor egyetemi professzorral, soproni lelkipásztorral beszélgetünk.
  • Hitben való növekedés, az alapos tudás megszerzése, és a továbbtanulás. Ezek a Péterfalvai Református Líceum diákjainak céljai. A kárpátaljai intézményben a tanulóknak meg kell küzdeniük az ukrán követelményekkel, vizsgákkal, hogy a középiskola után is folytathassák tanulmányaikat és szülőföldjükön maradhassanak.
  • Adásunk végén Szanyi Ferenc az apostagi református egyházközség lelkipásztorának gondolatait hallják Kecskés Ákos tolmácsolásában.

Műsorunk telefonszáma: 0630-789-00-66.

E-mail címünk: radio@reformatus.hu.

Október 7-én, szerdán délután fél kettőtől a Kossuth Rádió hullámhosszán várja Önöket a szerkesztő Fekete Zsuzsa és a műsorvezető Somorjai-Bencze Zsófia.