Online református istentiszteletek

A járvány miatt nem jutott el református istentiszteletre? Válasszon gyülekezeteink internetes közvetítései közül. Közvetítése nem szerepel a listában? Küldje el a kommunikacio@reformatus.hu e-mail címre. Köszönjük!

A már megszokott felekezeti magazinműsorok mellett 2021. március 14-től május 2-ig minden vasárnap délelőtt 9 órától protestáns istentisztelet-, 11 órától katolikus szentmise-közvetítést láthatnak a nézők a Duna Televízió műsorán.

2021-től új címmel és rövidebb videókkal folytatódik a Magyarországi Református Egyház online áhítatsorozata. A néhány perces felvételeken a lelkipásztorok saját környezetükből jelentkeznek és hirdetik Isten igéjét. A felvételek a Minden időben című online sorozathoz hasonlóan – amely egyházunk YouTube-csatornáján továbbra is elérhető – a vírushelyzetben nyújt segítséget a személyes elcsendesedéshez. A videók minden héten hétfőn kerülnek ki a reformatus.hu Facebook-oldalára.

Az Európa Rádióban minden vasárnap délelőtt 11 órakor hallgathatunk református istentiszteletet. A szlovák közszolgálati rádió magyar adása, a Pátria Rádió – a jelenlegi rendkívüli helyzetre tekintettel – vasárnaponként 11 órától református istentiszteletet közvetít. Az erdélyi Friss Fm, a Prima Rádió és a Mix Fm vasárnap helyi idő szerint 7.05–7.35 között – online ez a három rádió a szekelyhon.ro oldalon hallgatható –, az Agnus Rádió pedig 12.10-től közvetíti az igehirdetéseket. A Kossuth Rádió vasárnapi közvetítéseinek a rendje változatlan marad: 10 órától az előre kiadott felekezeti menetrendben folynak a műsorok.

Felvidéki református gyülekezetek online közvetítései

A Szlovákiai Református Keresztyén Egyház is közzétette azokat az internetes oldalakat, ahol a járvány idején lelki táplálékhoz lehet jutni.

Királyhágómelléki református gyülekezetek online közvetítései

Királyhágómelléki gyülekezetek istentiszteleteit is követheti, a listáért kattintson!