Kárpát-medencei Református Tanévnyitó

2015. szeptember 05., szombat, Bácskossuthfalva

A Szerbiai Református Keresztyén Egyház, a Bácskossuthfalvi Református Egyházközség és az idén 10 esztendős Napsugár Református Óvoda tisztelettel és szeretettel meghívja az oktatási intézmények és az intézményfenntartók képviselőit a Kárpát-medencei oktatási intézmények 2015/16. tanévi közös tanévnyitójára, melyet 2015. szeptember 5-én (szombaton) 11.00 órai kezdettel a bácskossuthfalvi református templomban tartanak.

Az ünnepi istentiszteleten Halász Béla, a Szerbiai Református Keresztény Egyház püspöke hirdet igét. Beszédet mond Ábrám Tibor tiszáninneni főgondnok. Az ünnepi alkalmat a reformatus.hu élőben közvetíti.

A Kárpát-medence református oktatási intézményei első alkalommal éppen 5 esztendővel ezelőtt Miskolcon tartották közös tanévnyitójukat, majd következett Rimaszombat (2011), Székelyudvarhely (2012), Beregszász (2013) és Kecskemét (2014). 2015-ben emlékezhetünk meg arról, hogy éppen 25 éve kezdődött meg a református nevelés-oktatás intézményeinek újjászerveződése a Kárpát-medencében.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.