Gyakornoki program a Külügyi Irodánál

2016. október 18., kedd

A MRE Külügyi Iroda nemzetközi szakos diákok jelentkezését várja, akik kötelező szakmai gyakorlatukat tölthetik az iroda felügyelete alatt. A gyakornokok számára, az érdeklődési területüket figyelembe véve személyes programot alakítunk ki. A diákok a Külügyi Iroda munkája mellett bekapcsolódhatnak a menekültmisszió, a cigánymisszió és a Magyar Református Szeretetszolgálat tevékenységébe.

A nemzetközi kommunikáció szakon tanuló hallgatók a Külügyi Iroda és a Kommunikációs Szolgálat közvetlen felügyelete és irányítása alatt a MRE nemzetközi kommunikációjában működnek közre, az alábbi feladatokban: 

1. A MRE angol nyelvű honlapjára angol nyelvű hírek készítése meglévő magyar hírből vagy angol nyelvű tudósítás egyházi eseményről.
2. A MRE nemzetközi partnerszervezetei és - egyházai honlapjainak figyelése, javaslattétel magyar nyelvű cikkek írására, majd a magyar nyelvű cikk megírása.

A gyakornokok maguk választhatják meg, hogy gyakorlati idejüket milyen időbeosztás szerint teljesítik.

Jelentkezés:

A gyakornoki program kezdete rugalmas. Jelentkezés és további információ: MRE Külügyi Iroda, 1146 Budapest, Abonyi utca 21., Tel: 460 07 08, e-mail cím: oikumene@reformatus.hu

További információ itt: https://reformatus.hu/a-vilagban/mutat/6155/

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió