Hangfürdő a nyitott templomok éjszakáján

2018. szeptember 15., szombat, Budapest

Különleges hangfürdővel várja templomába az érdeklődőket a Budai Református Egyházközség szeptember 15-én, az Ars Sacra Fesztivál keretében meghirdetett nyitott templomok napján.

18 órától: Milyen titkai vannak egy templomnak? Templomséta Róka Zsuzsa idegenvezető segítségével.

19 órától a Budapest Show Kórust hallhatjuk, repertoárjukban a könnyűzene sokféle ága megtalálható: pop, rock, musical, jazz, gospel, spirituálé, filmzene, és még sok meglepetés, mindez mozgással és tánccal fűszerezve, élőzenei kísérettel.

20 órától a Romano Glaszo műsorával várnak mindenkit. Az Emberi Hang Művészeti Csoport tevékenysége a népzene, világzene, néptáncok, klasszikus balett és modern táncok, táncdrámák feldolgozása és színpadra állítása.

21 órától Gulyás Csilla hárfa művész és tanítványa Mikus Adrienn lép fel, hogy csodás hangszerükön örökzöld melódiákkal örvendeztessék meg a publikumot.

22 órától Kéringer László (ének) és Pataki Tóth Orsika (gitár-ének) koncertjén a német dalirodalom jelentős szerzőinek (Mozart, Weber, Schubert, Schumann, Mendelssohn) műveiből hallhatnak egy csokorravalót.

A koncertek azaz a hangfürdők után a szünetekben a fellépők kedvenc ételivel ismerkedhetünk meg: mi a kedvenc sütijük a BSK énekesinek, ki szereti legjobban a tojásos lecsót a Romano Glaszo művészei közül és milyen finomságra vágyik egy hárfaművész?

A programok előtt a gyülekezet lelkészei kínálnak útravalót az estéhez.

Helyszín: Budapest, I. kerület, Szilágyi Dezső tér.

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió