20 éves a Károli jogi kara

2018. december 04., kedd, Országház

Ünnepi konferenciát szerveznek a Károli Gáspár Református Egyetem Állam-és Jogtudományi Karának 20 éves fennállása alkalmából az Országgyűlés felsőházi termében december 4-én, kedden délelőtt 10 órától.

Az ünnepi eseményen a Magyarországi Református Egyház Zsinatának elnökei, valamint kormányzati, közjogi intézmények és jogászi hivatásrendek szervezeteinek vezetői osztják meg a KRE Állam- és Jogtudományi Karának, a hazai jogász
utánpótlás nevelésében elfoglalt helyére és saját szakmai területük kapcsolatára, valamint a mai és jövőbeni jogászképzésre, illetve a jogászi pályák és hivatások kihívásaira vonatkozó álláspontjukat.

A rendezvény előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát legkésőbb 2018. november 26-án, hétfőig jelezze ezen a felületen keresztül. Kérjük, hogy személyi igazolvány számát is adja meg a regisztráció során, mert ez a
belépés előfeltétele.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.