A Reformátusok Lapja e heti számából

2019. február 24., vasárnap

A Reformátusok Lapja február 24-i számában beszámolót olvashatnak Fekete Károly tiszántúli püspök indiai látogatásáról, és bepillantást engedünk a Dizseri Tamás Szeretetszolgálati Díj idei átadó ünnepségébe.

A hetente rendszeresen megtalálható igemagyarázatok, elmélkedések és imádságok mellett a Reformátusok Lapja 2019. február 24-i számában interjút olvashatnak Regéczy-Nagy Lászlóval a kommunizmus áldozatainak emléknapja kapcsán, ellátogathatnak Debrecen legújabb gyülekezetébe, az úrréti reformátusokhoz, valamint a portré rovatban megismerkedhetnek egy lelkipásztorral, aki elárulja, hogyan tudja Isten segítségével ellátni szerteágazó feladatait.

Egyházunk hetilapja ettől az évtől megújul, más formátumban, sokkal több képpel, időtállóbb cikkekkel jelentkezik. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.