Mindenki tudja – családi és párkapcsolati filmklub

2019. május 26., vasárnap, Budapest

Családi és párkapcsolati filmklubot szervez a Gyökössy Endre Lelkigondozói és Szupervízori Szolgálat 2019. május 26-án 17 órától. Ezúttal a Mindenki tudja (Todos lo saben / Everybody Knows) című, 2018-as spanyol-francia-olasz drámát vetítik.

A feszes thrillerben Laura (az Oscar-díjas Penélope Cruz) testvére esküvőjére utazik vissza családjával Buenos Airesből spanyolországi szülőfalujába. Az este során azonban olyan események történnek, amelyek alaposan felforgatják az életét, és választás elé kényszerítik férje (Ricardo Darín) és egykori szerelme (az Oscar-díjas Javier Bardem) között.

A film megnézése előtt kötetlen beszélgetésben lehet hangolódni a témára, majd utána ugyanígy lehet reflektálni a felmerülő párkapcsolati és családi élethelyzetekre, krízisekre, konfliktusokra, segítő, terápiás, lelkigondozói lehetőségekre.

Helyszín: 1091 Budapest, Kálvin tér 8.

A filmklubra a www.gyokossylelkigondozas.hu honlapon lehet jelentkezni, bővebb információ: info@gyokossylelkigondozas.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.