Formálódj adventben – Formálódj böjtben

2019. december 03., kedd

Kétoldalas, az adventi és a böjti időszakra felkészítő könyvet jelentetett meg a közelmúltban a TeSó blog. A kézreálló, zsebbe férő, táskában is meghúzódó hívogató kicsi kötet rövid blogbejegyzésekből nyomtatott üzenetté vált írásokat tartalmaz. Ha engedjük, társunkká szegődnek a jászolig és a keresztig.

A Kárpátaljai Református Ifjúsági Szervezet blogjának – teso.blog – szerkesztői hetente megjelenő írásaik mellett évente két tematikus sorozattal jelentkeznek: online adventi naptárral és interaktivitásra buzdító böjti bejegyzésekkel segítik a közösségi hálókon szocializálódott (örök)ifjakat a tudatos Isten-kapcsolat alakításában. A sorozatokból válogatás született, ezt tarthatja most kezében könyv formájában az olvasó.

A szerzők – Baranyi Eszter, Dolenai-Balogh Beáta, Homoki Gyula, Kiss Julianna, Kocsis Julianna, Laskoti Réka, Laskoti Zoltán, Marofejeva Nelli, Molnár-Kovács Dorka, Nigriny-Demeter Adrienn, Olasz Tímea, Papp Adrien, Sárközi Andrea – között akad lelkész, egyetemi oktató, médiaelemző, főállású anyuka, pedagógus, újságíró. A többnyire kárpátaljai származású fiatalok immár a világ több pontján élve szolgálnak, kihasználva az internet adta lehetőségeket: mindegyikük szívügye az evangélium terjesztése. A Formálódj adventben – Formálódj böjtben című gyűjtemény is ezt a célt szolgálja. Az üzeneteket Simon András grafikái teszik teljessé.

A könyv ára: 700 forint + postaköltség. Megrendelni a kriszteso@gmail.com címen lehet.

Reformatus.hu a közösségi oldalakon

Asztali verzió