Adminisztratív munkatárs

2014. április 15., kedd

Az Európai Egyházak Konferenciájának (CEC) genfi központja pályázatot írt ki a megüresedő adminisztratív munkatárs pozícióra, 2014. szeptember 1-i kezdéssel Brüsszelben.

Az adminisztratív munkatárs munkakörébe tartozik az adatbázis kezelése, adminisztrációs és titkári feladatok ellátása, technikai segítség a munkatársaknak, valamint a megrendezett találkozókon való részvétel Belgiumban és külföldön egyaránt.

A pályázónak jól kell ismerni az angol és a francia nyelvet és beszéljen még egy európai idegen nyelvet ezen kívül. Magabiztosan kell kezelni a Microsft Office programokat, és olyan technikai eszközöket mint a telefonrendszer, számítógépek stb. Olyan jelentkezőket várunk akik jól tudnak csapatban együtt dolgozni, kezdeményezőek és már korábban betöltöttek hasonló munkakört, valamint dolgoztak már multi-kulturális környezetben.

A pályázók jelentkezését (angol nyelvű önéletrajz és kézzel írott motivációs levél) 2014. május 15-ig várjuk az alábbi címre:
Rev. Dr Guy Liagre
Ref. CEC-AA
General Secretary, Conference of European Churches
Rue Joseph II, 174 B-1000 Brussels

További részletes információ: http://www.ceceurope.org/fileadmin/filer/cec/CEC_Documents/Vacancies/CEC_JD_Admin_Assi_Apr2014.pdf

Külügyi Iroda

Istent keresem

Mal 2,1–9

„...élet és békesség...” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →