Az értékteremtés megmutatása – hittanversenyt szervez a nyírségi egyházmegye

2009. december 17., csütörtök

 

Hittanversenyt szervez a Nyírségi Református Egyházmegye Katechetikai Bizottsága. A versennyel a hittanoktatás értékteremtő erejét szeretnék megmutatni.


altA részletekről:

A Nyírségi Református Egyházmegye Katechetikai Bizottságának versenyfelhívása:

A Kálvin év alkalmából a Nyírségi Református Egyházmegye Katechetikai Bizottsága kétfordulós levelezős hittanos versenyt szervez.
Alapgondolatunk: Ez a program (verseny) alkalmat ad számunkra megélni egyházmegyei közösségünk összetartó erejét és egyben elmélyedhetünk Kálvin János életének, munkásságának megismerésében. A részvétellel mindenki nyertesnek érezheti magát, mert átélheti az egy hitbeli közösségbe tartozás és a közös értékeinkre való ráeszmélés örömét.

Célkitűzésünk: A programsorozattal megmutatni a hitoktatás értékteremtő voltát.

Résztvevők: Minden általános iskolai és középiskolai református felekezetű diák, aki a Nyírségi Református Egyházmegyében iskolai és/vagy gyülekezeti hitoktatásban részt vesz, és a feladatlapokon feltüntetett csoportok valamelyikébe besorolható.

Jelentkezés módja: A korcsoport szerinti feladatlap kitöltése és elküldése. A feladatlapok beszerezhetők az egyházmegye gyülekezeteinek lelkészi hivatalaiban és letölthetők az egyházmegye honlapjáról a letöltések menüpont alatt. (www.reformatusnyirseg.hu)

Beadási határidő: Az első feladatlap beadási határideje 2010. január 30. A kitöltött feladatlapokat az Apagyi Református Egyházközség – 4553 Apagy, Kossuth u. 114. postai címre, vagy elektronikus formában a kozma7@freemail.hu címre várjuk.

a Nyírségi Református Egyházmegye Katechetikai Bizottsága

Istent keresem

2Tim 4,1–5

„...töltsd be szolgálatodat” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →