Burgonyát oszt a Szeretetszolgálat

2015. március 18., szerda

Hatvan tonna burgonyával segítette a rászorultakat Szendrőn, Felsőzsolcán és Biharkeresztesen a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ). A kiszállítás folyamatos, hamarosan újabb településekre juttatnak el adományt.

A Magyar Református Szeretetszolgálat útjára indította burgonyaadományozási akcióját, melynek keretében eddig három helyszínen – Szendrőn, Felsőzsolcán és Biharkeresztesen – osztottak ki hatvan tonna krumplit az egyházmegyék és a kerületi MRSZ koordinátorok segítségével a gyülekezetek rászorultjai, gondozottjai körében.

Célba ér az adomány Abaújváron 

Az adományozás a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésének eredményeként történik. A három helyszínen ötven gyülekezet, intézmény részesült az adományból, s kétezer családnak osztották ki az élelmiszert. A következő hetekben újabb szállítmányok követik a már megérkezetteket az ország több pontján.

Közben egy másik, termelői felajánlás révén az észak-magyarországi régióba is eljuttatnak több mint húsz tonna burgonyát. Ezt a Szentkirályi Református Egyházközség egyik tagja adományozta a Szeretetszolgálatnak.

Forrás: jobbadni.hu 
Fotó: Abaújvári Református Egyházközség 

Istent keresem

Mal 2,10–16

„Miért vagyunk hát hűtlenek egymáshoz, meggyalázva az atyáinkkal kötött szövetséget?” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →