Együttműködik az MNB és a Károli

2017. április 05., szerda

Együttműködési megállapodást írt alá a gazdasági képzések támogatásáról a Magyar Nemzeti Bank elnöke és a Károli Gáspár Református Egyetem rektora április 4-én, Budapesten.

Az MTI tájékoztatása szerint az együttműködés keretében az MNB 2018 júniusáig 28,14 millió forint értékben támogatja az egyetem keretein belül folyó szakkollégiumi közgazdasági képzéseket, gazdaságpszichológiát érintő kutatási témákat, konferenciák szervezését, illetve a könyvtárfejlesztést. Ezen felül ösztöndíjakat biztosít a gazdálkodási és menedzsment, valamint emberi erőforrás alapképzésen, illetve a gazdaságpszichológia, üzleti etika szakirányú továbbképzésen részt vevő hallgatók számára. Mindemellett a jegybank támogatásával az egyetem egy kiemelkedő teljesítményt nyújtó hallgatója havi 30 000 forint összegű ösztöndíjat kaphat a 2016/2017. tanévben.

Az MNB közleményében rámutatott: az együttműködés célja, hogy emelje az egyetem közgazdasági képzéseinek színvonalát, támogassa a gazdaságpszichológia témájú oktatási és kutatási tevékenységet, valamint hozzájáruljon az egyetem valamennyi, nem gazdaságtudományi képzési területhez tartozó hallgatója körében a közgazdasági, pénzügyi ismeretek, pénzügyi kultúra fejlesztéséhez, a hallgatók látókörének bővítéséhez.

Az eseményen az egyetem részéről Balla Péter rektor, Zsengellér József stratégiai rektorhelyettes és Kovács Zsolt Csaba gazdasági igazgató vett részt.

MTI

Istent keresem

5Móz 30

„Válaszd hát az életet, hogy élhess te és az utódaid is!” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →