Kiválasztották a Nyilas Misi-ösztöndíjasokat

2016. november 03., csütörtök

A Magyar Református Szeretetszolgálat Nyilas Misi Ösztöndíjára többszörös volt a túljelentkezés idén, így nehéz volt a pályázatokat bíráló bizottság dolga. Az október közepén zárult jelentkezési határidőt követően száz belföldi és határon túli tehetséges diákot választottak ki, akik a 2016/2017-es tanévben Nyilas Misi Ösztöndíjban részesülnek.

A pályázatra olyan magyar és határon túli magyar nyelvű oktatásban résztvevő 5-12. évfolyamos diákok jelentkezhettek, akik valamely művészeti ágban, sportban vagy természettudományban, bölcsésztudományban kiemelkedően tehetségesek, szociálisan hátrányos helyzetűek. Az ösztöndíj havi 5000 forint (a teljes tanévre: 10 hónapra), ezt támogatást az ösztöndíjas fejlesztésre, egyesületi tagdíjra, eszközkölcsönzésre vagy -vásárlására, különórára, verseny vagy fellépés nevezési díjára használhatja fel.

A Magyar Református Szeretetszolgálat Nyilas Misi Ösztöndíjára többszörös volt a túljelentkezés idén, így nehéz volt a pályázatokat bíráló bizottság dolga. Az október közepén zárult jelentkezési határidőt követően száz belföldi és határon túli tehetséges diákot választottak ki, akik a 2016/2017-es tanévben Nyilas Misi Ösztöndíjban részesülnek. A pályázók közül 43 magyarországi, 8 erdélyi, 26 délvidéki, 8 felvidéki és 15 kárpátaljai diák részesül a vissza nem térítendő támogatásban.

„Hisszük, hogy a tehetség kincs, és azért dolgozunk, hogy a szűkös anyagi lehetőségek ne jelentsenek akadályt a tehetség kibontakoztatásában!" – vallja a Magyar Református Szeretetszolgálat, mely örömmel várja azok jelentkezését, akik szívesen támogatják a Nyilas Misi Ösztöndíjat. Online adományozás a www.jobbadni.hu oldalon lehetséges. Átutalásnál vagy csekkes befizetésnél kérjük, tüntessék fel a megjegyzés rovatban: „Nyilas Misi Ösztöndíj"!

jobbadni.hu

Istent keresem

1Thessz 4,1–8

„...testvéreim, kérünk titeket, és intünk az Úr Jézus nevében...” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →