Kommunikációs koordinátor

2014. április 15., kedd

Az Európai Egyházak Konferenciájának (CEC) genfi központja pályázatot írt ki a megüresedő kommunikációs koordinátori pozícióra 2014. szeptember 1-i kezdéssel Brüsszelben.

A kommunikációs koordinátor közvetlenül a főtitkárnak jelent, feladata a CEC kommunikációs stratégiájának megalkotása, végrehajtása valamint a stratégia sikerének későbbi kiértékelése. Ezenfelül a figyelem felhívása a szervezetre a nyomtatott és elektronikus média eszközeivel. A koordinátor feladatkörébe tartozik a CEC weboldalának folyamatos gondozása és frissítése, valamint új kommunikációs csatornák keresése és ezek használata.

Olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik ismerik és átlátják az egyház és az európai intézmények működését, egyetemi diplomát szereztek kommunikáció vagy újságírás szakon vagy ilyen irányú tapasztalattal rendelkeznek, anyanyelvi szinten beszélnek angolul, folyékonyan franciául, valamint ismernek még egy európai idegen nyelvet. A non-profit szervezeteknél végzett korábbi munka előny.

A pályázók angol nyelvű életrajzát, motivációs levelét és legalább két ajánlást 2014. május 15-ig a következő e-mail címre várjuk: eng@ceckek.be. (CEC CC jelöléssel ellátva). Az interjúk május 26-án kerülnek megrendezésre Brüsszelben.

További részletes információ: http://www.ceceurope.org/fileadmin/filer/cec/CEC_Documents/Vacancies/CEC_JD_CommC_Apr2014.pdf

Külügyi Iroda

Istent keresem

1Thessz 4,9–12

„...csendesen éljetek, tegyétek a magatok dolgát...” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →