Álláspályázatot hirdet az Egyházak Világtanácsa

2015. február 05., csütörtök

A világ legnagyobb ökumenikus szervezete, az Egyházak Világtanácsa, melynek az MRE is tagja, álláspályázatot hirdet két legfontosabb bizottságába.

Az alábbi pozíciókba várják a jelentkezőket:

• Igazgató a Hit és Egyházszervezet Bizottságban
Feladatai közé tartozik a bizottság munkájának irányítása, belső kapcsolatok fenntartása és erősítése, továbbá a bizottság részvételének elősegítése az EVT munkájának keretében születő tanulmányok készítésében.
• Programigazgató a Misszió és az Evangelizáció Bizottságában
Feladata az őslakosok és migráns közösségek inspiráló és hatékony bevonásának elősegítése az EVT, annak tagegyházai, valamint az ökumenikus partnerek munkájában és életébe.

Jelentkezési lap és további információk megtalálhatóak az alábbi oldalon: http://www.oikoumene.org/en/get-involved/job-openings.
Valamennyi pályázat feltétele a tagegyházi ajánlás. Ezzel kapcsolatban kérjük az MRE Külügyi irodájával való kapcsolatfelvételt (oikumene@reformatus.hu)
A pályázatok elbírálásánál az Egyházak Világtanácsa különös figyelmet fordít a földrajzi, nemi és felekezeti egyensúly megtartására, a döntés meghozatalában azonban a szakmai kompetenciák elsőbbséget élveznek.

A jelentkezéseket elsősorban e-mailben várják a recruitment@wcc-coe.org címen, továbbá lehetőség van postai úton történő benyújtásra is a következő címen:
Human Resources Office
World Council of Churches
P.O. Box 2100
1211 Geneva 2, Switzerland

Istent keresem

Mal 2,10–16

„Miért vagyunk hát hűtlenek egymáshoz, meggyalázva az atyáinkkal kötött szövetséget?” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →