Megjelent a Sárospataki Református Lapok karácsonyi száma

2010. december 09., csütörtök

altA Tiszáninneni Református Egyházkerület egy évben négyszer megjelenő lapjának karácsonyi száma hamarosan elérhető a gyülekezetek lelkipásztorainál.

A Tiszáninneni Református Egyházkerület egy évben négyszer megjelenő lapjának karácsonyi száma hamarosan elérhető a gyülekezetek lelkipásztorainál.

altLapunk Meditáció rovatában ezúttal Anda Tibor noszvaji lelkipásztor írását találhatja a Kedvs Olvasó. Élő teológia rovatunkban a „Testetöltetés" témában olvashatják Enghy Sándor, Győri István és Füsti-Molnár Szilveszter gondolatait.

Szokásainkhoz híven hírt adunk a négy egyházmegyében az elmúlt szám óta történt gyülekezeti eseményekről. A beszámolók között sok más mellett találunk írást az abaújdevecseriek ünnepéről, két lelkészbeiktatásról (Szendrő és Mályinka), a héti gyülekezet hálaadó ünnepségéről, ifjúsági istentiszteletről (Miskolc-Avas), a nemesbikki szeretetotthon ünnepvárásáról, egyházmegyei kórustalálkozóról (Átány) és az erdőbényei nőkonferenciáról. Intézményi híreink között kerületünk gimnáziumainak életében pillanthatnak bele, és személyes vallomásokat olvashatnak a Pataki teológia új szakjának hallgatóitól is.

Természetesen hírt adunk a kerületi közgyűlésről és az Sárospatakon rendezett őszi lelkész-presbiteri konferenciáról is. Az elmúlt időszakban két jelentős egyházzenei esemény beszámolóját is megtalálják lapunk hasábjain, nevezetesen a Cantus Firmus Énekkar 30 éves jubileumáról és az egyházkerületi kórustalálkozóról. Misszió rovatunkban a kórházban szolgáló lelkipásztorok mutatkoznak be, és foglalkozunk az ötéves Európa Rádióval is. Mindezek mellett még sok színes és értékes írással igyekszünk kedvében járni Olvasóinknak a Sárospataki Református Lapok karácsonyi számának 44 színes oldalán. Az újságot, melynek ára továbbra is 250 Ft, keresse lelkipásztoránál.

Rácsok András
szerkesztő

Forrás: tirek.hu

Istent keresem

2Tim 1,1–7

„Mert nem a félelem lelkét adta nekünk Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét.” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →