Nyilas Misi pakk-gyűjtés

2012. november 19., hétfő

Számos olyan hátrányos helyzetű gyermek van határon innen és túl, akik hiába vágynak ajándékra karácsonykor, mégsem kaphatnak családjuk kilátástalan anyagi helyzete miatt. Ezen gyermekek számára minden évben gyűjtést szervez a Magyar Református Szeretetszolgálat, hogy számukra se múljon el meglepetés nélkül az ünnep, ezért a korábbi évekhez hasonlóan meghirdeti a Nyilas Misi Pakk cipősdoboz akcióját.

Kapcsolódjanak programunkhoz, töltsenek meg egy cipősdobozt olyan ajándékokkal, amelyeknek saját gyermekük is örülne! Az elkészített csomagot hozzák el a településükhöz legközelebb eső gyűjtőhelyre november 15. és december 14. között. A beérkező adományokat hátrányos helyzetben lévő magyarországi, erdélyi, felvidéki és kárpátaljai gyermekek kaják meg a Magyar Református Szeretetszolgálat közvetítésével. Kérjük, a dobozon tüntessék fel, hogy milyen nemű és életkorú gyermeknek szánják az ajándékot.

Minek örülnének ezek a gyermekek, mivel lehet feltölteni egy ilyen cipősdobozt?

  • Hogy többet mosolyogjanak: édességekkel, fejlesztő társasjátékokkal stb.
  • Hogy ne fázzanak: meleg sapkával, sállal, kesztyűvel, zoknival stb.
  • Hogy egészségesek maradjanak: fogkefével, fogkrémmel, szappannal, samponnal, papírzsebkendővel stb.
  • Hogy fejlődjenek: füzettel, tollal, tolltartóval, kifestővel, színes ceruzákkal, radírral stb.
  • Hogy érezzék, hogy értékesek: egy kedves levélüzenettel (benne válaszcímmel), hogy a kialakuló levelezés által újabb kapcsolatok épülhessenek ki.

Ha nincsen lehetősége ajándékot készíteni és küldeni a rászoruló gyermekek részére, akkor önkénteseink szívesen összeállítana egy cipősdoboznyi ajándékcsomagot, amennyiben 2500 forintot küld a 10702019-85008898-51100005 számlaszámunkra. A megjegyzés rovatban feltétlenül tüntesse fel: „Nyilas Misi Pakk"!

A gyűjtőhelyek folyamatosan bővülő listája megtalálható a www.jobbadni.hu/ciposdoboz oldalon.

Istent keresem

Jak 1,9–18

„Ne tévelyegjetek, szeretett testvéreim:...” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →