Kellenek a lelki terek

2012. november 05., címkék: enno haaks, gaw

Október közepén a GAW főtitkára, Enno Haaks meglátogatta a szervezet által támogatott református és evangélikus gyülekezeteket. Novemberben a gazdagréti református közösséget támogatja kiemelten a GAW.

Kiegyensúlyozott kép kell!

2012. október 14., címkék: vélemény, enno haaks, blogok

Enno Haaks, a GAW elnöke szolgálati útja során többek között Magyarországra is ellátogat, ahol református és evangélikus egyházi vezetőkkel is találkozik. Utazása előtt blogján a magyarországi helyzetet értékelte.

Megerősíteni akarunk

2012. október 14., címkék: interjú, gaw, adománygyűjtés, enno haaks

A Wittenbergi Gustav Adolf segélyszervezet elnökét a GAW tevékenységéről és a felkarolt magyarországi kezdeményezésekről kérdeztük. Enno Haaks beszélt a wittenbergi városi templom felújításáról is, melyet egyházunk is támogatott.

Hazánkba látogat a GAW főtitkára

2012. október 13., címkék: gaw, enno haaks

Enno Haaks október 14-től 21-ig Kárpátalján és Magyarországon tárgyal, s ez idő alatt felkeresi a német segélyszervezet által támogatott kezdeményezéseket és beruházásokat.

Nemzetközi összefogás Kárpátaljáért

2012. október 13., címkék: enno haaks, kárpátaljai reformátusok (kre), svájci protestáns segélyszervezet (heks), szeretetszolgálat (mrsz)

A beregszászi Diakóniai Központ ad otthont október 15. és 18. között a Kárpátaljai Kerekasztal nevű konzultációnak, amelyen a határon túl élő magyar reformátusok missziói és diakóniai szolgálatát támogató nyugat-európai egyházak és segélyszervezetek képviselői vesznek részt.

Istent keresem

Lk 10,21–42

„ ...pedig kevésre van szükség, valójában csak egyre.” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink