Krízis van, volt és lesz, hol a reménység?

2012. május 17., címkék: diakónia, kárpát-medencei református missziói és diakóniai találkozó, szeretszolgálati iroda

Család, krízis, reménység témák körbejárásával szervezett Kárpát-medencei Református Diakóniai és Missziói Konferenciát az MRE Szeretetszolgálati Iroda.

Helytállás és megmaradás

2011. október 11., címkék: berekfürdő, kárpát-medencei református missziói és diakóniai találkozó, konferencia

  A helytállás és a megmaradás volt a témája az V. Kárpát-medencei Missziói- és Diakóniai Konferenciának, amelyet október első napjaiban tartottak Berekfürdőn.

V. Kárpát-medencei Missziói- és Diakóniai Konferencia

2011. szeptember 11., címkék: konferencia, missziói központ (rmk), kárpát-medencei református missziói és diakóniai találkozó, Hírek

A Református Misszió Központ Kárpát-medencei Missziói- és Diakóniai Konferenciát rendez Berekfürdőn, a Megbékélés Házában október 2-tól 5-ig.

Misszió vagy diakónia?

2011. június 03., címkék: kárpát-medencei református missziói és diakóniai találkozó, berekfürdő

Ismét Berekfürdőn rendezték meg a missziói és diakóniai területeken dolgozók Kárpát-medencei találkozóját.

IV. Kárpát-medencei Református Missziói és Diakóniai Találkozó

2011. május 15., címkék: önkéntesség éve, kárpát-medencei református missziói és diakóniai találkozó

A Magyarországi Református Egyház Zsinatának Diakóniai és Egészségügyi Bizottsága, valamint Szeretetszolgálati Irodája folytatni szeretné 2011-ben az Önkéntesség Európai Éve programjához kapcsolódvai a Kárpát-medencei reformátusság egységének erősítését.

A legfontosabb a kormányzat és az egyházak közötti bizalom visszaállítása

2010. október 08., címkék: kárpát-medencei református missziói és diakóniai találkozó, szászfalvi lászló, Háttér, egyházi törvény

Egyházi törvénycsomag készül, amely október végén, november elején kerülhet a Parlament elé – jelentette be Szászfalvi László államtitkár Berekfürdőn.

Ébredj reformátusság!

2010. október 05., címkék: misszió, kárpát-medencei református missziói és diakóniai találkozó, berekfürdő, diakónia, Hírek

A reformátusság felelősségének felébresztése a célja a IV. Kárpát-medencei Missziói és Diakóniai Konferenciának, amelyet Berekfürdőn tartanak.

A szaktudás mellé a szív mozdulására is szükség van

2010. április 30., címkék: kárpát-medencei református missziói és diakóniai találkozó, tomka jános, interjú

A Kárpát-medence területéről csaknem százharmincan gyűltek össze április 18. és 21. között Berekfürdőn a Megbékélés Házában a Kárpát-medencei Református Missziói és Diakóniai Munkatársi Találkozón. A konferencia célja a tapasztalatcsere, az ismerkedés és a szakmai ismeretek bővítése volt.

Istent keresem

1Krón 28

„...ismerd meg atyád Istenét, és szolgálj neki teljes szívvel és készséges lélekkel, mert megvizsgál az Úr minden szívet, és megismer minden szándékot és indulatot.” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink