A Reformátusok Lapja e heti számából

2019. február 17., vasárnap

A Reformátusok Lapja február 17-i számában beszélgetést olvashatnak a Magyar Református Szeretetszolgálat új programjáról, ellátogathatnak egy vendéglátás szakos diákoknak szervezett versenyre, valamint megtudhatják, miért hívják kegyelmi lakodalomnak a hetvenéves házassági évfordulót.

A hetente rendszeresen megtalálható igemagyarázatok, elmélkedések és imádságok mellett a Reformátusok Lapja 2019. február 17-i számában a házasság hete alkalmából exkluzív interjút olvashatnak Novák Katalin család- és ifjúságügyi államtitkárral és férjével, megtudhatják, hogy milyen ételekkel készült a váci református gimnázium ezüstérmes vendéglátócsapata a Dobos C. Károly Emlékversenyre, és kiderül, hogy milyen tervekkel tekint az elkövetkező időszakra a mérnökmisszió.

Egyházunk hetilapja ettől az évtől megújul, más formátumban, sokkal több képpel, időtállóbb cikkekkel jelentkezik. Az újság előfizethető a Reformátusok Lapja Kiadóhivatalában: 1113 Budapest, Tas vezér utca 13., +36 1 217 6809, kiado@reflap.hu

Istent keresem

2Krón 4

„...befejezte Hírám azt a munkát, amelyet az Isten házában kellett készítenie Salamon király megbízásából...„ tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →