Egyházunk

Hírek

ulesterem.jpg

Döntések veszélyhelyzetben

Elhalasztják az áprilisi zsinati ülésszakot, a Zsinati Tanács májusi ülését, valamint az egységes lelkészképesítő vizsgát, továbbra is fizetik a lelkészi nyugdíjkiegészítést és a hittanpénzeket.

Tovább a cikkhez

Koronavírus-járvány

urvacsora.jpg

Istentiszteleti ajánlások a krízishelyzetben

A kommunikációs eszközökkel közvetített istentiszteletekhez, a húsvéti úrvacsorás alkalmakhoz és a temetésekhez ajánl istentiszteleti rendeket egyházunk Elnökségi Tanácsa.

csipkebokor_10.jpg

Kezdődik a beíratási időszak óvodáinkban

A koronavírus-járvány miatt elektronikus úton elküldött szándéknyilatkozattal is beírathatjuk gyermekeinket a református óvodákba. A jelentkezési időszak április másodikán kezdődik – derült ki a Zsinati Oktatási Iroda vezetőjének tájékoztatójából.

Fekete Károly

Térjünk végre észhez!

Fekete Károly: a „maradj otthon!" jelszó tiszteletben tartása mindannyiunk érdeke, ezért bármennyire fájó, de szüneteltetik a személyes találkozásokat igénylő csoportos alkalmakat, istentiszteleteket.

További tartalmak

További hírek

Hangzó énekeskönyv

Több mint száz református ének felvételét tette elérhetővé a Magyarországi Református Egyház.

Református kitüntetettek

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából kitüntetett közéleti személyiségek, szakemberek, művészek és sportolók között több református is van.

További tartalmak

Videók és galériák

zst20200219_11.jpg

Zsinati Tanács 2020. 02. 19.

A testület február 19-i tanácskozásán elfogadták egyházunk és a közegyházi intézmények idei költségvetését, emellett nyugdíj- és oktatási kérdésekről is döntöttek.

Tovább a cikkhez

Események

térkép no