Szeretetszolgálat

Hírek

Hírek a Bethesdából

Velkey György

Az emberség és bajtársiasság próbája

Új feladatokkal, mosható, fertőtleníthető maszkokkal és rendszeres tájékoztatással válaszol a koronavírusra egyházunk gyermekkórháza. Tanácsok szülőknek, nagyszülőknek a Bethesda orvosaitól.

bethesda300.jpg

Egészség nélkül nem lehet gyógyítani

Mínusz 158 kiló 3 hónap alatt. 80 egészségügyi dolgozó 16 csapatban, aki változtatni akart. Heti négy délután ingyenes sportlehetőség a kórház falain belül, ingyenes edzéstervezés, több száz lefutott kilométer. Ez a mérlege a Bethesda Gyermekkórház életmódváltó versenyének, amely a múlt héten ért véget közös súlyméréssel és egy családi sportnappal.

420.jpg

Szövetség a jobb betegellátásért

Összehangolja szakmai fejlesztéseit a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza és a Magyar Honvédség Egészségügyi Központja.

További tartalmak

További hírek

Reformátusok a gáton

A Budapest Mentőszervezet tagja lett a Magyar Református Szeretetszolgálat Mentőcsoportja. Önkénteseink hivatalos esküt tettek és átvették csapatzászlajukat a Polgári Védelem Világnapja alkalmából rendezett ünnepségen.

Iskola. Háborúban.

Márciusban ismét adománygyűjtést hirdet a Magyar Református Szeretetszolgálat a szíriai keresztyének megsegítésére, vasárnapi iskoláik támogatására.

„Kérdezzék meg, hogy mit jelent!”

Fontos, hogy egyházunkban emberileg, szakmailag és spirituálisan is felkészült munkatársak foglalkozzanak a rászorulókkal – mondja Beszterczey András irodavezető.

További tartalmak

Videók és galériák

Események

térkép no