Gary Chapman a házasságról

2011. november 09., szerda

Végre egy nyelvet beszélünk! - Kommunikáció és intimitás a házasságban címmel megjelent Gary Chapman legújabb könyve a Harmat Kiadó gondozásában. . „A párok olyan mértékben elégedettek a házasságukkal, amennyire valamennyi felsorolt területen megvalósul köztük az intimitás”  írja  a szerző.

A házasságnak számos buktatója van, melyekkel a pár rendszerint csak az együttélés első hónapjai, évei után találkozik. Hogyan alakítható ki az őszinte és hatékony kommunikáció, és miként mélyíthető el az intimitás, hogy a különbségek, a konfliktusok, a félreértések és egyéb kapcsolati problémák megoldhatóvá váljanak, és a házasság fejlődő és kölcsönös elégedettséget nyújtó kapcsolat legyen? Chapman tanácsadói praxisából vett esetekkel, és bibliai idézetekkel támasztja alá gondolatmenetét. Könyvét mindenki haszonnal forgathatja, aki változtatni és javítani kíván a társával való kapcsolatán.

Gary Chapman, a szeretetnyelvekről szóló sikerkönyvek szerzője. Család- és párterapeutaként több mint harminc éve foglalkozik házassági tanácsadással.

Szerző: Gary Chapman
Könyvcím: Végre egy nyelvet beszélünk
Kiadás éve: 2011
Ára: 2.500Ft
Kiadó: Harmat Kiadó

Istent keresem

Lk 8,1–15

„...és néhány asszony, akiket gonosz lelkektől szabadított meg, és betegségekből gyógyított meg:” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →