Két új könyv a Harmat kiadótól

2012. július 16., hétfő

A Harmat kiadó nyárra is ajáln újdonságot. A két sikerszerző, Philip Yancey és Francine Rivers két kötetének fordítása jelent meg gondozásukban.

Philip Yancey Jézus másként című művében, mintha egy hatalmas, ámulatba ejtő emlékmű körül sétálnánk korabeli turistaként, ahogy a szerzővel megvizsgáljuk Jézus életét: születése történetét, tanításait, csodáit, ellenségeit és követőit, hátha sikerül megértenünk ezt az embert, aki olyan nagy hatást gyakorolt a történelem alakulására. Philip Yancey az egyház hitvallása mögé pillantva igyekszik megszabadítani a freskót a történelem lerakódásaitól. Vajon megtaláljuk-e a számtalan réteg alatt az eredetit, ha elég erősen keressük?

Philp Yancey: Jézus másként

Oldalszám: 360
ISBN/EAN: 978-963-288-101-0
Kiadás éve: 2009, 2012
Ára : 2900 F t

Rendíthetetlenül - Ruth A kegyelem vonala kötet, mely Francine Rivers bestseller szerző tollábl született, bizonyíja, hogy „Ruth története a hit, a hűség és a felelősségteljes élet egyik legragyogóbb példája." Hátat fordítva saját családjának, Ruth minden kockázatot vállal, hogy gondoskodjon özvegyen maradt anyósáról, Naomiról, aki nemcsak a férjét, hanem a fiait is elveszítette az Izraelt sújtó éhínség következtében. Ruth története a hit, a hűség és a felelősségteljes élet egyik legragyogóbb példája. Bizonyság arra, hogy még a rettenetes hanyatlás közepette, és a bírák minden hibája ellenére is Isten gondviselő törődése titkos utakon működött, hogy véghezvigye üdvtervét. Továbbá arra is rávilágít, hogy a szeretet mindig túlmutat a kötelességen.

Francine Rivers: Rendületlenül - Ruth - A kegyelem vonal

Oldalszám: 160
ISBN/EAN: 978-963-288-111-9
Kiadás éve: 2012
Ára: 2200 F t

Istent keresem

Lk 20,27–40

„Isten pedig nem a holtak Istene, hanem az élőké.” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink