Önkéntes lehetőségek külföldön

2011. január 10., hétfő

Január végéig várja az Önkéntes Diakóniai Év Programiroda 18–30 év közötti fiatalok jelentkezését. A 9-12 hónapos szolgálati idő szeptember elején kezdődik.

altAz Önkéntes Diakóniai Év Programiroda olyan 18–30 év közötti fiatalok jelentkezését várja, akik Nyugat- és Közép-Kelet-Európában szeretnének önkéntes diakóniai szolgálatot vállalni, Kárpátaljától Nagy-Britanniáig és Svédországtól Olaszországig. A 9-12 hónapos szolgálati idő szeptember elején kezdődik, a felvételi beszélgetés februárban lesz.

A szolgálaton keresztül a fiatalok hasznos tapasztalatokat gyűjthetnek, társadalmi kihívásokkal ismerkedhetnek meg, és szolidaritást vállalhatnak más nemzetek rászorultjaival, sérültekkel, hátrányos helyzetűekkel, hajléktalanokkal, kisebbségben élõkkel. Fontos a személyes odaszánás, az elhívás és a különböző szolgálatokban való aktív segítés. A szállást, teljes ellátást és zsebpénzt az önkéntes program biztosítja.

Jelentkezni a Magyar Református Szeretetszolgálat - ÖDE Programirodánál, a 460-0706-os telefonszámon lehet, illetve a jelentkezési lap letölthető az www.odeprogramiroda.net oldalról.

Jelentkezési határidő: 2011. január 31.

További felvilágosítás:

Závodi Emese
Magyar Református Szeretetszolgálat - ÖDE Programiroda
e-mail: ode@zsinatiiroda.hu
1146 Budapest, Hungária krt. 200.
Tel./Fax: +36 1 4600706
www.odeprogramiroda.net

Istent keresem

Lk 1,1–25

„De íme, most megnémulsz, és nem tudsz megszólalni egészen addig, amíg ezek végbe nem mennek,” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink