"A focitudás nem kizáró tényező" - TEPSI kupa focit szerető erdélyi lelkipásztoroknak

2010. január 08., péntek

Lelkészértekezleti találkozóikon fogalmazódott meg az igény, hogy jó lenne, ha az erdélyi lelkipásztorok más alkalmakon és más keretek között is találkoznának. Így született meg az ötlet, hogy az Erdélyi Református Lelkészértekezleti Szövetség megszervezze a focit szeretõ lelkipásztorok találkozóját.

altA TEPSI kupát - a "Testileg Eltunyult Papok Sport Imitációját" - február 4-5-én tartják a nyárádszeredai sportcsarnokban. Mint a szervezők - négy Kolozsváron szolgáló segédlelkész - az Erdélyi Református Egyházkerület honlapján is közzátett felhívásukban írják, "a focitudás nem kizáró tényezõ" a részvételnél, szeretettel várnak továbbá mindenkit: nézõket és kollegákkal találkozni vágyó érdeklődőket is.

A közösségépítőnek szánt rendezvény szervezői minden egyházmegyében megkértek valakit, hogy szervezzék meg az egyházmegyei csapatot. A kétnaposra tervezett focibajnokság programját áhítat nyitja meg, a jókedvhez a tervek szerint este egyebek mellett a viccmondó verseny, az élõ zene és a nótázás is hozzájárul majd.

Istent keresem

Lk 8,1–15

„...és néhány asszony, akiket gonosz lelkektől szabadított meg, és betegségekből gyógyított meg:” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →