A végére már sztárallűrjeik lettek

2011. május 18., szerda

„Befogadtak minket, ami nagyon jó érzés volt" – mondja Bandi, a Szeretethíd-film film forgatásáról az alkotás egyik főszereplője, akit a Színesvilág református napköziben látogattunk meg és vele, illetve Loui-val, a másik szereplővel beszélgettünk élményeikről.

„Befogadtak minket, ami nagyon jó érzés volt. Mintha családtagok lettünk volna abban a két napban. Mindent együtt csináltunk és beszélgettünk” – mondja Bandi, a Szeretethíd-film forgatásáról az alkotás egyik főszereplője, akit a Színesvilág református napköziben látogattunk meg és vele, illetve Loui-val, a másik szereplővel beszélgettünk a forgatás alatt szerzett élményeikről.

„A környék rémesen néz ki, de a ház nagyon rendes. Naponta takarítanak, felmosnak kedvesek velünk” – mondja a búcsúzáskor a Baross utcai gangos ház udvarán a Színesvilág Református Támogató Szolgálat és Napközi Otthon vezetője. Itt tölti napjait a Szeretethíd nemrég elkészült felvezető filmjének két szereplője, András és Loui. Mindketten középsúlyos értelmi fogyatékosok.

A teljes cikket a közegyházi egyszázalékos kampány honlapján olvashatják el.

Istent keresem

2Tim 4,1–5

„...töltsd be szolgálatodat” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink

Ez történik továbbiak →