Milyen az édesanyák helyzete?

2010. március 10., szerda

altAz Európai Bizottság Family Platform (Családok Platformja) néven elindított egy kutatási projektet, amelynek célja, hogy meghatározzák, mely témákban vizsgálják a családok jól-létét.

Az Anyák Világmozgalma (Mouvement Mondial des Me`res - MMM) nevű nemzetközi szervezet európai régiós szervezete felkérést kapott, hogy vegyen részt ennek a platformnak a munkájában, képviselje objektív módon az európai édesanyákat, közvetítse, mi a számukra elsődleges, milyen nehézségeik, aggodalmaik vannak. A szervezet egy kérdőív által próbálja felmérni az édesanyák helyzetét. Ez kiváló lehetőséget ad arra, hogy az édesanyák hallathassák hangjukat, és valódi hatást gyakoroljanak a családokat érintő jövőbeli európai politikára.
A kérdőív kitöltése névtelen, és körülbelül húsz kérdést tartalmaz. A kérdőív erre a linkre kattintva érhető el magyarul: http://corporatetrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6D68OtJaKbA1QiM&SVID=Prod
Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél többek helyzetéről tájékozódhassunk, és ezáltal reális képet kaphassunk az anyák helyzetéről – köztük a magyar édesanyákéról is.

 

Istent keresem

Bír 1,16–2,5

„Kivezettelek benneteket Egyiptomból, és behoztalak erre a földre,” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink